Terug naar de winkel

Retour- en ruil procedure, wat moet ik doen (wat is het retouradres)

Retourneren

De artikelen mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits de artikelen en verpakking in goede staat en onbeschadigd zijn. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het eventuele verschuldigde bedrag u overgemaakt. De kosten van retourzending komen voor uw rekening. U kunt vervolgens altijd een ander paar schoenen proberen!


Ruilen

Als een maat niet goed is kunt u het artikel binnen 7 dagen gefrankeerd retour sturen met een kopie van uw aankoopbewijs, en een notitie erbij voor welke maat u uw bestelling wilt ruilen*. De verzendkosten naar ons toe zijn voor uw rekening, de verzendkosten weer naar u toe nemen wij eenmalig (als extra service) voor onze rekening. Zodra wij uw retourzending binnen hebben, zullen wij de nieuwe maat of het nieuwe model zo spoedig mogelijik naar u verzenden. Normaal gesproken kan dit dezelfde dag nog in orde gemaakt worden. De nieuwe maat/het nieuwe model kunt u dan 1 of 2 werkdagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen thuis verwachten.

*Zorg dat u de schoenen in de onbeschadigde originele schoenendoos retourneert, anders kunnen wij niet kosteloos omruilen of crediteren! Wanneer een schoenendoos beschreven, beplakt of beschadigd wordt ontvangen wordt hiervoor €4,50 in rekening gebracht.


Retouradres

Neem contact met ons op voor het retouradres, geef de reden voor retour aan en laat ons weten of u een andere maat wenst.

In de bijlage hieronder kunt u het retourformulier + het retouradres vinden.